Spanje, Madrid

10 oktober 2017

Op 10 oktober kwamen we vrij vroeg – maar wel een uur later dan gepland – aan op Madrid airport. We vlogen pas ’s avonds om twaalf uur door naar Lima. Een dagje Madrid, niet verkeerd! Na onze backpacks veilig te hebben gestald in een bagagedepot zijn we de stad in gegaan.

De dag begon met een lunch bij La Hummuseria; Hummus & pita’s! Na heerlijk te hebben gegeten zijn we verder gaan banjeren door de stad. Het was een heerlijke zonnige dag, waarin we veel van de stad hebben kunnen zien. Erg leuk stedentripje tussendoor!

Rond een uur of acht zijn we weer terug naar het vliegveld gegaan, om daar rustig om te kunnen kleden en nog een hapje te kunnen eten voor de lange vlucht richting Lima. Het eten werd de BurgerKing, andere opties waren er helaas niet. Na een tijdje kwamen we erachter dat we makkelijk in het centrum iets hadden kunnen eten, want ook dit vliegtuig vertrok niet op tijd, maar zo’n anderhalf uur te laat…

 

Comments are closed